Cph Law Firm | Advokat i København

Åbningstider / Mandag - Fredag / 09:00 - 16:00

Ring til os på +45 42 70 27 28

Om os

Her for dig

Vi er sammen med dig i hvert eneste skridt af vejen

Advokatfirmaet David Brodin arbejder målrettet, på at finde den mest hensigtsmæssige løsning til netop de juridiske udfordringer, som du står overfor.

Vi yder juridisk rådgivning til privatpersoner samt til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder inden for vores kompetenceområde. Vi ønsker at yde rådgivning, som vi kan stå ved og som skaber værdi for vores klienter. 

Du vil uanset – dit behov – hos os blive mødt med forståelse og høj faglighed. Vi vil gerne være et advokatfirma, som du kan stole på og som altid er der, når du har brug for os.

Tillid, fleksibilitet og tilgængelighed er derfor altafgørende for os i samarbejdet med dig.

Vi er kun en e-mail eller et opkald væk. Du er velkommen til, at kontakte os eller udfylde formularen her på siden også vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at møde dig og til et tillidsfuldt og fleksibelt samarbejde.

Advokater Du Vil Have På Din SIde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

 

Shape

Tillid

Hos Advokatfirmaet David Brodin arbejder vi målrettet på at skabe tillid hos vores klienter. For os er tillid afgørende og den mest værdifulde værdiskaber. Tillid er afgørende for os, fordi det er fundamentet for at skabe gode og sunde relationer mellem os og vores klienter. 
Vi opnår tillid gennem: Forståelse, oprigtighed og øjenhøjde.

Felksibilitet

Hos Advokatfirmaet David Brodin sætter vi en ære i at være fleksibel for vores klienter. Vi udviser fleksibilitet og åbenhed både over for hinanden på kontoret og over for klienterne. De sager vi modtager er aldrig ens. Vi tror derfor på, at klienternes behov og ønsker alene mødes ved, at vi udviser fleksibilitet over for hinanden og klienterne. Vi opnår fleksibilitet ved: Åbenhed, seriøsitet og respekt.

Tilgængelighed

Vi er klar over, at lige netop din sag er af stor betydning for dig. Vi vil derfor sikre dig rettidig rådgivning og være tilgængelige, når du har brug for os.
Vi opnår tilgængelighed ved at: Besvare dine henvendelser snarest muligt samt holde dig løbende opdateret og orienteret, når der er nyt i din sag.

"Retfærdighed er den konstante og evige vilje til at tildele enhver mand, hvad han tilkommer."

Domitus Ulpian.

i trygge hænder hos

Advokaterne

Vi er her for dig og kun en e-mail eller et opkald væk. Du er velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen her på siden også vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Karoline Petersen

Advokatfuldmægtig

kontakt info

TELEFON : +45 42 70 27 28

Står du og har spørgsmål vedrørende din sag eller blot brug for en advokat, er du velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gør pr. mail, telefonisk eller ved at udfylde formularen her på siden.

SKRIV TIL DIN NÆSTE ADVOKAT

Fortæl os lidt om din sag ved at udfylde formularen.